”Amatören” i Hässleholms Bokhandel

Nu finns ”Amatören” också till försäljning i butik. Det var onekligen en speciell känsla att se boken på hyllan i Hässleholms Bokhandel, en affär där man själv har letat efter spännande böcker genom åren.

Du hittar Hässleholms Bokhandel på Nytorget 1 i Hässleholm.

Om du inte har vägarna förbi Hässleholm kan du precis som innan beställa boken från Adlibris, Bokia, Bokus, CDON, Norlén & Slottner och Nöjesbladet Shop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktion på “”Amatören” i Hässleholms Bokhandel

 1. Peter Strobl

  Du tycker inte det är att är att gå lite långt och göra reklam för din bok genom att publicera dig på S-bloggar? Jag har noterat andra med samma frågeställning. Skriv på din blogg men ….det blir lite för mycket sälj Rasmus.

  Svara
  1. Rasmus Inläggsförfattare

   Hej Peter, tack för din kommentar. Som socialdemokrat sedan tio år och S-bloggare sedan drygt sex år är det ganska naturligt för mig att pinga på S-info. Tittar du lite i min historik ser du att många av mina inlägg handlar Socialdemokraterna och svensk politik. Dock inte alla. Under hösten var jag bosatt i USA och då skrev jag i princip uteslutande om presidentvalet och mitt engagemang i Obama-kampanjen. När jag nu, efter flera års arbete, har fått möjlighet att debutera som författare med en politisk thriller har det känts kul att blogga om den. Om du återkommer om några veckor hittar du säkert fler politiska inlägg. Tills dess finns det många utmärkta S-bloggare att följa.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *